The Zeeker

The Zeeker er en smart og praktisk rygsæk på 27 liter, der passer både til hverdag og rejser. Vores system med sideåbning med to flytbare skillevægge giver dig et direkte overblik over dine ejendele, så du kan organisere din rygsæk, som du ønsker. Der er også adgang til hovedrummet oppefra, og i den ekstra toplomme kan du opbevare mindre genstande, så de er hurtige at komme til.

Det vandafvisende materiale af høj kvalitet, der fremstilles af syv genanvendte PET-flasker, holder dine ting tørre og miljøpåvirkningen lav. Det polstrede laptoprum har plads til en bærbar computer på op til 15” og holder den adskilt fra resten af dine ting. Rygsækken har også en sidelomme til din vandflaske eller termokande.

Selvom The Zeeker er selvstående, er den alligevel blød og formbar, hvilket gør den velegnet som håndbagage, selv hos flyselskaber med strenge målkrav. Kan også placeres under sædet. Ergonomiske skulderstropper, skjulte sidelommer og YKK-lynlåse garanterer komfort og sikkerhed i hverdagen og på dine rejser. Denne alsidige rygsæk passer perfekt til både hverdag og weekendeventyr. Det giver dig fleksibilitet til at bære alt, hvad du har brug for, til en mindre stressende og mere organiseret hverdag.