Om os

Zeeksacks filosofi er at bruge smart funktionalitet og design til at hjælpe folk med at organisere deres liv.

Mand står på en bro med en sort rygsæk

Idéen til Zeeksack opstod på baggrund af en aktiv livsstil med høje stressfaktorer og travle hverdage, der resulterede i et dårligt psykisk helbred. Rejsen tilbage til en bæredygtig hverdag vækkede vores interesse for at minimere stress ved hjælp af forskellige hjælpemidler.

Vi opdagede, at rygsækken faktisk er sådan et hjælpemiddel. Vi har altid elsket rygsække. Vi tager dem med os overalt. På arbejde, i skole, når vi træner, cykler, rejser eller er på picnic. Men når vi åbner rygsækken, kan den være rodet og mørk, og tingene i den har en tendens til at forsvinde som i et sort hul.

At rode rundt i en mørk rygsæk føles som en unødvendig stressfaktor, som vi egentlig ikke har brug for. Undersøgelser har vist, at niveauet af stresshormonet kortisol er højere, når dit miljø er rodet og uorganiseret.

Derfor besluttede vi at udvikle en stilren og praktisk rygsæk, der hjælper os med at holde styr på vores ting i den og i det lange løb også vores hverdag. Med vores passion for mental sundhed og en aktiv livsstil ønsker vi at kombinere harmoni med energi, hvilket har resulteret i rygsække, rejseartikler og tilbehør, der rent faktisk holder styr på tingene i dem, uanset hvilket eventyr vi står over for.

I dag er Zeeksack mere end bare en rygsæk. I dag bruges vores produkter af alle lige fra topatleter til førstehjælpere, pendlere og fotografer. Fælles for dem alle er, at de ønsker smarte, holdbare og gennemtænkte produkter, der gør hverdagen lettere.

Zeeksacks filosofi er at kombinere smart funktionalitet med skandinavisk design for at hjælpe mennesker over hele verden med at blive organiseret i deres hverdag og finde ro i tilværelsen på trods af et aktivt liv. Vi tror på, at små ændringer på uventede måder kan gøre en stor forskel. Derfor vil vi løbende introducere nye produkter, der ikke blot bærer dine ting, men også forenkler og beriger dit liv ved at minimere unødvendige fysiske og mentale belastninger og give dig en bæredygtig tilværelse.