Bæredygtighed i fokus – vores forpligtelse til en bedre fremtid

Bæredygtighed i produktionen – genanvendt polyester i alle vores rygsække 

Hos Zeeksack stræber vi efter at skabe produkter, der ikke kun er praktiske og brugbare, men også bæredygtige og ansvarlige. Derfor har vi fra 2023 besluttet at bruge genanvendt polyester i alle vores rygsække.

Vores drøm er at skabe en mere bæredygtig fremtid, hvor vi kan mindske vores indvirkning på miljøet og samtidig tilbyde produkter af højeste kvalitet. Derfor har vi valgt at bruge polyester fremstillet af genanvendte PET-flasker.

Alt efter hvilken af vores rygsække du vælger, er der brugt mellem 5-20 PET-flasker på 550 ml til at fremstille materialet. På den måde kan du være sikker på, at din rygsæk er en del af en cirkulær og bæredygtig fremstillingsproces, da vi i stedet for at basere vores produkter på nye plastkomponenter bruger allerede eksisterende materialer, der måske ellers ville være blevet smidt væk.  

Men det er ikke bare for miljøets skyld, at vi har valgt genanvendt polyester. Det er også et materiale, der er lige så holdbart og slidstærkt som traditionel polyester. Vores rygsække er designet og stresstestet til at modstå de hårdeste forhold. Vi tilstræber bæredygtighed i to henseender, både i form af bæredygtige materialer, og for at produkterne skal holde længe. 

Men vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid handler ikke kun om materialevalg. Vi er også opsatte på at minimere vores indvirkning på miljøet ved at bruge de transportformer, der har mindst miljøpåvirkning, hvor det er muligt, samt at belønne vedvarende energikilder og bruge emballage, der har mindst mulig indvirkning på miljøet. Det er vores ambition at tage ansvar for vores indvirkning på miljøet på alle niveauer.  

Bæredygtighed i hverdagen – vores praktiske rygsække gør en forskel

For os handler en bæredygtig tilværelse ikke kun om miljøbevidsthed, men også om at gøre hverdagen nemmere. Udgangspunktet for vores design er harmoni, ergonomi og energi, og derfor har vi skabt vores praktiske og smarte rygsække og tilbehør, der hjælper vores kunder med at holde orden og effektivitet i en aktiv hverdag.

Med flere rum og organiserede pakkeløsninger gør vores rygsække det nemt at finde det, du har brug for, når du har brug for det. Dette reducerer stress og giver tid til vigtigere ting i livet. Samtidig er vores rygsække designet med komfort i tankerne – med justerbare stropper og ventilerede rygpaneler for en behagelig pasform og for at undgå ubehag eller smerter i løbet af lange dage. Vi ønsker at skabe varig aflastning, både fysisk og mentalt. 

Vi er taknemmelige for at kunne hjælpe andre med at blive mere bæredygtige med noget så specielt som rygsække og tilhørende produkter. Vi tror på, at det handler om at træffe valg, der gavner både dig selv og miljøet, og håber, at vores praktiske rygsække og tilbehør kan hjælpe dig med netop det.