The Organizer

The Organizer er en praktisk og rummelig rygsæk på 30 liter med smart opbevaring, der holder dig organiseret og stressfri, både i hverdagen og på din næste rejse. Rygsækken har to flytbare skillevægge, så du kan organisere indholdet, præcis som du ønsker. Den har flere rum til opbevaring og en praktisk sideåbning, så du får direkte overblik over og adgang til indholdet. Hvis du vil åbne den oppefra som en almindelig rygsæk, er det selvfølgelig også muligt.

Toplommen giver dig nem adgang til mindre genstande samt en nøgleholder, og det separate og polstrede laptoprum beskytter bærbare computere og tablets på op til 16”. Ergonomiske skulderstropper, polstret rygpanel og en justerbar brystrem giver maksimal komfort, når du bærer rygsækken. Med sidelommen har du din vandflaske lige ved hånden.

The Organizer er selvstående, men samtidig blød og formbar, hvilket gør den ekstremt fleksibel. Rygsækken er IATA-godkendt og kan bruges som håndbagage selv hos flyselskaber med strenge målkrav, da den kan placeres under sædet. The Organizer har også en tyverisikker RFID-lomme, der beskytter pung, pas og kreditkort mod uautoriseret adgang og skimming.

Hver rygsæk er fremstillet af ca. 20 genanvendte PET-flasker, så du kan være sikker på, at du træffer et bæredygtigt valg. Materialet er vandafvisende, og på udsatte steder er tasken beskyttet af vandtætte lynlåse fra verdens førende producent af lynlåse, YKK.

Hvis du ønsker ekstra komfort og fleksibilitet kan du kombinere rygsækken med fastgørelsesstropper og hoftebælte, der sælges som ekstraudstyr. Fastgørelsesstropperne Activity Straps gør det muligt at bære ekstra udstyr, og hoftebæltet Adventure Belt giver bedre stabilitet under aktiv brug. Med The Organizer kan du se frem til en mere bekymringsfri og organiseret hverdag, eventyr og rejseoplevelse.