Dette gælder for håndbagage på din rejse

Dette gælder for håndbagage på din rejse

Når du rejser med fly, er der mange ting, du skal overveje. F.eks. hvad du skal pakke, og hvordan du pakker det. Forskellige krav til håndbagage kan også give problemer, hvilket betyder, at du kan få ubehagelige ekstraudgifter, hvis du ikke ved, hvad der gælder for netop din flyrejse. Derfor har vi udarbejdet en vejledning og nogle tips til at give dig klarhed over, hvad der gælder.

Uanset om du skal på en lang ferie eller en kort forretningsrejse, er det vigtigt, at du har den rigtige håndbagage med dig. Håndbagage er normalt inkluderet i flybilletten, og så er det vigtigt at vide, hvilke begrænsninger der er, og hvordan du bedst pakker ud fra dem. Det er her, at en praktisk rygsæk kan være en redning i nødens stund.

En af de største fordele ved at bruge en rygsæk som håndbagage er, at den giver dig mere frihed til at bevæge dig rundt i lufthavnen. Med en kabinetaske eller en computertaske er det svårt att ha begge hænder fri til at håndtere billetter, pas og andet. Med en rygsæk har du derimod begge hænder fri, og du rejser ergonomisk, da vægten er jævnt fordelt på ryggen.

En yderligere fordel ved rygsækken er, at den normalt falder inden for reglerne for inkluderet håndbagage, samt at den kan placeres under sædet foran dig, hvilket nogle flyselskaber kræver.

Hos Zeeksack har vi en række praktiske rygsække, der passer som håndbagage hos de fleste flyselskaber. Vores rygsække er designet med funktion og funktionalitet i tankerne. De har et ergonomisk design for den bedste komfort og er udstyret med mange rum og opbevaringsmuligheder, der gør det nemt at organisere og finde det, du skal bruge. Og det bedste af det hele er, at vores rygsække er fremstillet af holdbare materialer af høj kvalitet, så de er klar til alle dine rejser.

Hvis du leder efter en praktisk og komfortabel løsning til din håndbagage, er Zeeksacks udvalg af rygsække derfor et godt sted at begynde. Vi har et bredt udvalg af rygsække i forskellige størrelser og modeller, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Det er også vigtigt at bemærke, at reglerne for håndbagage kan variere mellem forskellige flyselskaber og endda mellem forskellige fly, så det er altid bedst at tjekke hos det specifikke flyselskab eller fly, før du rejser, for at sikre, at din rygsæk passer ind i deres regler. For at hjælpe dig på vej har vi samlet de forskellige flyselskabers regler for håndbagage her.

Så pak smart, rejs komfortabelt, og husk, at en praktisk rygsæk fra Zeeksack er et glimrende valg til din håndbagage, når du rejser med fly.

Her er en række regler for håndbagage fra forskellige flyselskaber:

Air France
Størrelse: 55 x 35 x 25 cm
Vægt: 12 kg

British Airways
Størrelse: 56 x 45 x 25 cm
Vægt: 23 kg

Easyjet
Størrelse: 56 x 45 x 25 cm.
Vægt: Ingen vægtbegrænsninger

Finnair
Størrelse: 56 x 45 x 25 cm
Vægt: 8 kg

KLM
Størrelse: 55 x 35 x 25 cm
Vægt: 12 kg

Lufthansa
Størrelse: 55 x 40 x 23 cm
Vægt: 8 kg

Norwegian
Størrelse: 55 x 40 x 23 cm
Vægt: 10 kg

SAS
Størrelse: 55 x 40 x 23 cm
Vægt: 8 kg

Turkish Airlines
Størrelse: 55 x 40 x 23 cm
Vægt: 8 kg

Ryanair
Størrelse: 40 x 20 x 25 cm
Vikt: Ingen restriktioner, skal kunne placeres under sädet foran dig

Tilbage til blog